Alianta Romanilor Digitali emblema plus logo.

COMUNICAT DE PRESĂ: CUM VEDE ARD VIITORUL ROMANIEI IN UE SI NATO?

12 ian. 2024

Alianța Românilor Digitali (ARD) vede viitorul României în Uniunea Europeană și în NATO ca fiind unul de cooperare strânsă și de dezvoltare economică și socială. Partidul consideră că România are un rol important de jucat în ambele organizații și că poate contribui la consolidarea securității și a stabilității în Europa.

În ceea ce privește Uniunea Europeană, ARD susține o integrare mai profundă a României în structurile europene. Partidul consideră că România trebuie să profite de oportunitățile oferite de UE pentru a-și dezvolta economia și pentru a-și îmbunătăți standardul de viață al cetățenilor.

ARD susține, de asemenea, o politică europeană mai puternică în domeniul securității și al apărării. Partidul consideră că UE trebuie să fie capabilă să se apere singură împotriva amenințărilor externe.

În ceea ce privește NATO, ARD susține un angajament ferm al României față de Alianță. Partidul consideră că NATO este cea mai importantă garanție a securității României.

ARD susține, de asemenea, o politică NATO mai activă în regiunea Mării Negre. Partidul consideră că NATO trebuie să fie pregătită să facă față amenințărilor din partea Rusiei.

Iată câteva dintre obiectivele specifice pe care ARD le are pentru viitorul României în Uniunea Europeană și în NATO:

• O integrare mai profundă a României în structurile europene, inclusiv o mai mare participare a României la procesul decizional european.

• O politică europeană mai puternică în domeniul securității și al apărării, inclusiv o mai mare cooperare militară între statele membre ale UE.

• Un angajament ferm al României față de NATO, inclusiv o creștere a contribuției României la bugetul NATO și la forțele de răspuns rapid ale NATO.

• O politică NATO mai activă în regiunea Mării Negre, inclusiv o prezență mai puternică a NATO în regiune.

ARD consideră că aceste obiective sunt esențiale pentru a asigura un viitor prosper și sigur pentru România.

Vreau să fiu alaturi de voi #ARD

Built with ❣️ by ACVERA